Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийдіть та проголосуйте за проекти бюджету участі!

Дата: 10.05.2018 10:29
Кількість переглядів: 542

Шановні жителі с. Зарічани прийдіть та проголосуйте за проекти бюджету участі!

Нагадуємо про те,Фото без опису що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по с. Зарічани. В голосуванні приймає участь один проект:

Запрошуємо жителів с.Зарічани прийняти участь у голосуванні та підтримати вище зазначену пропозицію.  Проголосувати можна в приміщенні старостату в с. Зарічани та в адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Шановні жителі с.Станишівка с.Слобода-Селець с.Бистрі прийдіть та проголосуйте за проекти бюджету участі!

Фото без описуНагадуємо про те, що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по с. Станишівка с. Слобода-Селець с. Бистрі. В голосуванні приймають участь слідуючі проекти:

Запрошуємо жителів с. Станишівка с. Слобода-Селець с. Бистрі прийняти участь у голосуванні та підтримати одну з вище зазначених пропозицій.  Проголосувати можна в  адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

Шановні жителі с. Піски та с. Скоморохи прийдіть та проголосуйте за проекти бюджету участі!

Фото без описуНагадуємо про те, що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по с. Піски та с. Скоморохи. В голосуванні приймають участь слідуючі проекти:

Запрошуємо жителів с. Піски та с. Скоморохи прийняти участь у голосуванні та підтримати одну з вище зазначених пропозицій.  Проголосувати можна в старостаті та в   адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Шановні жителі с. Лука, с. Млинище та с. Вершина прийдіть та проголосуйте за проекти бюджету участі!

Фото без описуНагадуємо про те, що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по с.Лука, с.Млинище та с. Вершина. В голосуванні приймають участь слідуючі проекти:

Запрошуємо жителів с. Лука, с. Млинище та с. Вершина прийняти участь у голосуванні та підтримати одну з вище зазначених пропозицій.  Проголосувати можна в старостаті та в   адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Шановні жителі с. Ліщин та с. Тарасівка прийдіть та  проголосуйте за проекти бюджету участі!

Фото без описуНагадуємо про те, що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по с. Ліщин та с. Тарасівка. В голосуванні приймають участь слідуючі проекти:

Запрошуємо жителів с. Ліщин та с.Тарасівка прийняти участь у голосуванні та підтримати пропозицію.  Проголосувати можна в старостаті та в   адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Шановні жителі с. Туровець, с. Мошківка, с. Грабівка, с. Лісовщина, с. Кринички прийдіть та  проголосуйте за проекти бюджету участі!

Фото без описуНагадуємо про те, що в період з 02 травня по 31 травня 2018 року проводиться голосування поданих проектів по  с. Туровець, с. Мошківка, с. Грабівка, с. Лісовщина, с. Кринички. В голосуванні приймають участь слідуючі проекти:

 Запрошуємо жителів с.Туровець, с. Мошківка, с. Грабівка, с. Лісовщина, с. Кринички прийняти участь у голосуванні та підтримати пропозицію.  Проголосувати можна в старостаті та в   адмін. приміщенні сільської ради в с.Станишівка. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.

                                                             Виконком сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь