Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станишівська громада відзначала День Прапора України та День Незалежності

Дата: 24.08.2018 10:13
Кількість переглядів: 1481

 23 серпня 2018 року Станишівська громада урочисто святкувала День Незалежності України у Ліщині.
Цьогоріч святкові заходи приурочені до Державного прапора України та 27-річниці незалежності України відбулися в мальовничому селі Ліщин. І не випадково, адже одне з віддалених населених пунктів від адміністративного центру оновлюється та милує око з кожним днем все більше.

А саме краще свято відбулося для спортсменів населених пунктів громади на щойно побудованому майданчику з штучним покриттям біля Ліщинської ЗОШ. Участь у футбольному турнірі за задумом організаторів пройшов за участю місцевих футболістів (майже), що стало окрасою всього турніру на який прийшло подивитися чимало глядачів. За головний кубок сільського голови змагалися: "Актив" (Слобода-Селець), Зарічани, Станишівка, Піски, Лука та Ліщин. В безкомпромісній боротьбі в серії післяматчевих пенальті перемогу у фіналі проти Станишівки здобула команда Піски. Бронзові медалі та диплом отримала команда Лука, яка лише на останніх хвилинах здобула перемогу над господарями - Ліщином.

Після турніру відбулося офіційне відкриття майданчика за участю заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Щебетова Романа Олеговича, Станишівського сільського голови Матвійчука Юрія Вікторовича, депутатів обласної ради Павлюка Руслана Віталійовича та Подіка Анатолія Олександровича (який отримав офіційну подяку та цінний подарунок за швидке та якісне будівництво майданчика), заступник голови районної державної адміністрації Козарчук Микола Петрович, заступник голови районної ради Стах Василь Миколайович, депутат районної ради Загладько Віктор Миколайович, в.о. старости Бочковська Галина Михайлівна. Запрошені відзначили високий рівень будівництва майданчику та наголосили, що він був реалізований спільним проектом сільської ради та обласної адміністрації та співфінансуванням 50/50 сільським та державним бюджетами.

Після цього всі події перенеслися до Будинку культури с.Ліщин, де щойно термосановане приміщення стало окрасою центру села. Гостей та жителів громади чекали веселі розваги, майстри прикладного мистецтва та народні умільці підготували виставку, було організовано для дітей малюнок на асфальті "Діти єднають Україну" , силами працівників культури громади реалізовано та втілено задум щодо найбільшого прапору України за допомогою квітів та рушників "Моя квітуча Україна!"

Прологом  "Незламна і свята моя країна - Україна!"розпочався святковий   концерт, з  урочистим врученням  почесних грамот, подяк та грошових премій кращим працівникам громади, відкривав  Станишівський сільський голова Юрій Вікторович Матвійчук. Участь в концерті взяли кращі аматори сцени нашої громади.

Дякуємо Вікторії Рудчук та Марині Ткачук заучасть та гарний настрій.

Щира подяка Бочковській Галині Михайлівні та всьому колективу структурних підрозділів с.Ліщин, суб'єктам підприємницької діяльності в підготовці села до свята, аматорам народного мистецтва, серед яких з прекрасним настроєм виступали щойно захистивши звання "народного" гурт Камертон БК с.Зарічани та "зразкового" Вікторія БК с.Піски, з чим ми їх щиро вітаємо! Незабутні пісні солістів квартету "Доля" БК Станишівка , дитячого колективу  БК Зарічани, співочому гурту «Червона калина» БК Ліщин та ін.

Подяка всім, хто організовував, допомагав та приймав участь у святі.

Незабутнє святкове дійство надихає на нові звершення.

Живи та розквітай Україно!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

І місце -  ФК Піски, ІІ місце - ФК Станишівка, ІІІ місце - ФК "Лука-Агро", дипломи за участь команди ФК Зарічани, ФК "Актив" Слобода-Селець, ФК Ліщин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь