Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інтегроване навчання в початковій школі

Дата: 22.10.2018 15:50
Кількість переглядів: 639

Фото без опису"Інтегроване навчання в початковій школі". Такою була тема семінару вчителів 3-класів Станишівської ОТГ, який пройшов 18 жовтня в Зарічанській ЗОШ І-ІІст. У роботі семінару також взяли участь: заступник директора Вихристюк О. Б.,  всі вчителі початкових класів Зарічанської ЗОШ І-ІІст.

 

"Якщо ми навчатимемо сьогодні так, як навчали вчора, ми вкрадемо в дітей завтра" – такі слова Конфуція стали девізом засідання вчителів.

 

Інтегровані уроки – це один з найефективніших шляхів розвитку свідомої, мислячої особистості. Оскільки інтеграція є не тільки окремим навчальним предметом, а й основним засобом поєднання  всіх інших шкільних дисциплін.

Заступник директора Зарічанської ЗОШ Вихристюк О. Б. презентувала учасникам семінару навчальний заклад, ознайомила з історією школи, розповіла про сучасне життя школи, про досягнення учнів і вчителів. Вчителі здійснити екскурсію по Зарічанській ЗОШ І-ІІст.

Наступний етап роботи - презентаційний урок літературного читання в 3 класі, який провела Александрова Я. М. На уроці Яна Миколаївна, використовуючи інноваційні методи навчання, продемонструвала високу педагогічну майстерність.

За круглим столом учасники засідання переглянули презентацію «Інтегроване навчання в початковій школі», яку підготувала керівник ПМК  вчителів початкових класів та вихователів ГПД Станишівської ОТГ Чайковська Л. М., а також обговорили питання «Інтеграція в початковій школі».

 

(Виконавчий комітет Станишівської сільської ради)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь