Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Придбання та використання піротехнічних виробів для влаштування феєрверків та світлозвукових видовищ (ДСНС України)

Дата: 06.12.2018 11:33
Кількість переглядів: 485

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» (далі - Закон України), постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд» на ДСНС України покладено функції зі здійснення державного ринкового нагляду за виробництвом та реалізацією піротехнічних виробів.

Враховуючи зазначене та з метою недопущення завдання шкоди суспільним інтересам, інформуємо, що у разі закупівлі піротехніки для влаштування феєрверків та світлозвукових видовищ з нагоди святкування Новорічних та Різдвяних свят в обов’язковому порядку слід звертати увагу на вимоги, визначені Технічним регламентом піротехнічних виробів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2011 № 839.

Так, маркування виробу (його паковання) повинно бути зроблено українською мовою, містити відомості про виробника та імпортера виробу, інструкцію щодо його використання та зберігання, вікові обмеження, дату виготовлення, строк зберігання, радіус небезпечної зони дії, вагу піротехнічної суміші тощо.

Також в обов’язковому порядку на піротехнічному виробі або на його пакованій повинен бути нанесений національний знак відповідності згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.11.2001 № 1599 (зі змінами). Даний знак має форму незамкненого з правого боку кола, усередині якого вміщено стилізоване зображення трилісника, а також повинен містити ідентифікаційний номер органу, що проводив оцінку відповідності даного виробу.

 

(Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь