Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Квест «Панночка» в Луківській ЗОШ

Дата: 31.05.2019 09:23
Кількість переглядів: 413

30 травня в Луківській школі відбувся квест, який був організований для школярів Станишівської ОТГ за підтримки СТОВ «Млинище». На святі були присутні заступник сільського голови Станишівської сільської ради – Сокорчук В.М. та інспектор відділу освіти Станишівської сільської ради – Фещенко О.М., які привітали дітей з початком канікул.

Учні взяли участь у «квеструмі» - «Панночка», який провели для них на виїзді житомирська розважальна фірма «60 minutes». Дітей, погрупували на п’ять команд відповідно до шкіл громади для вирішення однієї спільної справи.

За легендою Панночка покохала красивого козака і за допомогою магічних амулетів захищала його від зла. Та козаку було цього замало. Він хотів, щоб Панночка допомогла визволити його побратимів з полону, відвоювати свої землі. Та ціна, яку заплатила панночка була надто висока – її молодість та краса. І коли козак повернувся з перемогою додому він не хотів повертати їй амулети - щастя, а просто вигнав стару Панночку. І з того часу Панночка блукає селом і просить молодих людей віддати їй амулети, щоб знову стати красунею.

Завдання наших учнів було знайти амулети і реквізити для проведення обряду визволення Панночки.
Усе це дійство проходило на території школи, де команди й змагалися за спільну справу, повернути молодість Панночці.

В результаті першими знайшли свої амулети команда Луківської школи. За це вони отримали у подарунок від організаторів сертифікат на похід у квесткімнату в Житомирі. Також усім учасникам було вручено знижку 50 гривень на відвідування «квеструму», якою можна буде скористатися протягом літніх канікул.

Учні Луківської школи отримали додаткове завдання - доглядати за своїм новим «шкільним другом» - хом’ячком, який їм теж дістався в подарунок від організаторів квесту.
Усі учасники гри отримали подарунки від Станишівської сільської ради, які стануть у пригоді для цікавого проведення часу в таборі.

Директор школи Соболь В.М. щиро подякував керівництву СТОВ «Млинище» та Драгоміровій Олені Влодимирівні за спонсорську допомогу у проведенні квесту.

 

(Виконавчий комітет Станишівської сільської ради)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь