Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про оздоровлення та відпочинок дітей Станишівської громади у 2019 році

Дата: 18.02.2020 08:25
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Постанови КМ України №323 від 14.04.1997р., 22 грудня 2017 року сесією Станишівської сільської ради було затверджено Програму оздоровлення та відпочинку дітей Станишівської сільської ради на 2018-2020 роки.

Програмою передбачено організацію повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей під час літніх канікул. Відповідно до Програми в першу чергу оздоровлювались діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти з функціональними обмеженнями; діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи; діти осіб, визнаних учасниками бойових дій; діти з багатодітних сімей; діти, що перебувають на диспансерному обліку.

На 2019 рік було заплановано 199 тис грн на придбання путівок для оздоровлення та відпочинку дітей Станишівської об’єднаної територіальної громади. Всього в 2019 році за кошти сільського бюджету (196 980 грн) оздоровлено 42 дитини. З них: 9 - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; 14 дітей з багатодітних сімей; 3 дитини, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи; 2 дитини з сімей, що опинились в складних життєвих обставинах; 4 дитини осіб, визнаних учасниками бойових дій; 1 дитина зареєстрована, як внутрішньо переміщена особа; 9 дітей - талановитих та обдарованих (учасники танцювального колективу «Вікторія»).

Придбано та використано 27 путівок до «Дитячого оздоровчого закладу «Чайка» Андрушівської районної ради» (вартість путівки на 14 днів - 4340 грн) та 15 путівок до «Дитячого спортивного оздоровчого табору «Морська хвиля», с. Рибаківка, Березанського району Миколаївської області (вартість путівки на 14 днів - 5320 грн).

                                                                                                        Виконком сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь