Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Угода про співпрацю Житомирського міського центру зайнятості та Станишівської ОТГ

Дата: 27.02.2020 16:26
Кількість переглядів: 553

Фото без опису27 лютого 2020 року відбулась робоча зустріч директора  Житомирського міського центру зайнятості Валентини Сторожук, заступника директора – начальника відділу взаємодії з роботодавцями Людмили Шевчук та голови Станишівської ОТГ Юрієм Матвійчуком та керуючою справами Людмилою Голубович.

Валентина Сторожук, директор міського центру зайнятості  наголосила, що  на сьогодні служба зайнятості є сучасною сервісною установою і завжди відкрита до співпраці. На сьогодні діють нові електронні сервіси як для роботодавців так і для по шукачів роботи. Служба зайнятості має найбільшу базу можливостей. Для роботодавців ми пропонуємо широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, навчання та підвищення кваліфікації безробітних на замовлення роботодавця, фінансову підтримку в розмірі ЄСВ за працевлаштованих на нові робочі місця безробітних. Також ознайомили з можливістю працевлаштування в Ізраїлі легально та без посередників.

Одним із актуальних питань, яке розглядалося - легалізація зайнятості населення громад. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення громад. Окрема увага була приділена організації громадських робіт на території ОТГ.

В Станишівській ОТГ у приміщенні ЦНАПУ кожного третього понеділка місяця з 9-00 до 12-00 фахівці Житомирського міського центру зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг служби зайнятості  населенню та роботодавцям громади, інформують про актуальні вакансії тощо.

На завершення зустрічі  було підписано угоду про співпрацю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь