Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо коронавірусу по Житомирській області

Дата: 25.03.2020 11:33
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Станом на 09.00 25.03.2020 в області залишаються зареєстрованими 2 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: летальний випадок у жительки м.Радомишля та у жителя м.Житомира, який залишається на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КУ «Лікарня No 1» м.Житомира (зареєстрований 19.03.2020).

Про це повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Всього за період моніторингу за станом захворюваності на COVID-19 (з 29.01.2020 по 25.03.2020) надійшов матеріал з підозрою на захворювання від 29 хворих, в тому числі 2 вищезгадані лабораторно підтверджені випадки (з 9 адмінтериторій): Радомишльський – 1, Ємільчинський – 2, Хорошівський – 2, Андрушівський – 3, Бердичівский – 5, Новоград-Волинський – 1, Народицький – 2, Брусилівський – 2, Коростенський – 1, м.Житомир – 10.

За минулу добу (24.03.2020) досліджувався матеріал від 4-х хворих: 2 випадки м. Житомир, 1 – Бердичів, 1 – Хорошівський район. За результатами досліджень COVID-19 не виявлено у 2-х випадках (по 1 випадку – м.Житомир та м.Бердичів), матеріал від інших 2-х хворих залишається в роботі.

ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» працює в умовах карантину та підвищеної готовності: створені мобільні групи, відбувається чергування фахівців в позаробочий час та у вихідні дні. Протиепідемічні заходи у вогнищах інфекції тривають.

Інформація використана  з офіційного веб-сайту Житомирської ОДА http://oda.zht.gov.ua/news/sytuatsiya-shhodo-koronavirusu-na-zhytomyrshhyni-stanom-na-25-bereznya/?fbclid=IwAR3WcrATqU0g0Fh1xe5YiFQ-RGeEmn8_vRo7lcTUdPhYPg7qLLrdlUz9x7A.

                                                                                              Виконком сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь