Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні штабу з ліквідації надзвичайної ситуації Станишівської сільської ради прийнято додаткові обмеження на час КАРАНТИНУ

Дата: 23.04.2020 13:57
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

20.04.2020 року відбулось засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації Станишівської сільської ради, на якому вирішено  на час КАРАНТИНУ запровадити такі заходи та обмеження :

  1. Мобільній групі встановити жорсткий контроль за дотриманням режиму використання засобів індивідуального захисту, зокрема масок, гумових рукавичок в громадських місцях с. Піски.
  2. В.о. старости (Костенко А.В.), КНП «АЗПСМ» Станишівської сільської ради (Івчук В.В.) посилити інформаційно-просвітницьку роботу серед мешканців с.Піски щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію
  3. Організувати роботу телефону гарячої лінії щодо питань, пов'язаних з COVID-19: 0412 22-64-94, 22-07-56, 42-02-06.
  4. Провести роботу з санітарної обробки комунальних доріг, тротуарів, контейнерів для збору ТПВ та інших територій с. Піски відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  Житомирської райдержадміністрації від 21.04.2020 № 4 .
  5. Рекомендувати Житомирському відділенню поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області перейти на посилений режим несення служби,  вживати заходів щодо притягнення до відповідальності осіб, які порушують режим використання засобів індивідуального захисту в громадських місцях.
  6. Рекомендувати керівникам релігійних організацій обмежити кількість учасників богослужінь у культових спорудах відповідно до постанови КМУ від 11.03.2020 № 211.
  7. КНП «АЗПСМ» Станишівської сільської ради (Івчук В.В.) продовжити роботу з обліку  звернень громадян з підозрою на захворювання COVID -19, виявлення контактних осіб.
  8. КНП «АЗПСМ» Станишівської сільської ради (Івчук В.В.) забезпечити встановлення медико-санітарного спостереження протягом 14 днів за особами, які перебувають на самоізоляції. До самоізоляції допускати осіб, що мають належні умови та зможуть виконувати комплекс протиепідемічних заходів (наявність ізольованого житла, можливість сторонньої допомоги в забезпеченні продуктами харчування та ліками, засобами гігієни та санітарні умови – санвузол з проточною холодною та гарячою водою, каналізування) та не становитимуть загрози для оточуючих.
  9. Рекомендувати жителям громади  відмовитись від відвідування близьких, родичів, знайомих тощо, що проживають  в с. Піски.
  10. Керівникам організацій, підприємств, закладів та установ, що здійснюють роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним та засобами гігієни на території с. Піски рекомендувати посилити протиепідемічні та дезінфекційні заходи.
  11. Закрити кладовища на території громади для відвідування до 12.05.2020 року, крім випадків щодо захоронення померлих
  12. Рекомендувати Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) громадян Житомирського району організувати надання допомоги контактній особі (Васильчук Ганна Арсеніївна, адреса проживання: с. Піски, вул. Шахтарська, 17), що є особою похилого віку, зокрема доставку продуктів харчування та предметів першої необхідності

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь