Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошується фотоконкурс "КРАСА МОГО РІДНОГО КРАЮ" серед мешканців Станишівської громади до Дня Станишівської ОТГ!

Дата: 02.07.2020 09:06
Кількість переглядів: 1246

Відділ культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради оголошує фотоконкурс до Дня Станишівської ОТГ «Краса мого рідного краю» та запрошує усіх бажаючих долучитися до участі в ньому.

Конкурс проводиться серед жителів Станишівської об’єднаної територіальної громади. Надіслані на Фотоконкурс роботи мають відображати реальні краєвиди природного багатства громади.

Умови участі:

Учасник Фотоконкурсу обов’язково має бути автором роботи та проживати на території Станишівської об’єднаної територіальної громади.
Фотографії мають бути зроблені виключно на території населених пунктів Станишівської ОТГ.

Світлини має супроводжувати документ формату doc або docx, де має бути вказане наступне: рік та місце фотозйомки, прізвище, ім’я, по батькові автора, місце проживання (село, смт), контактний телефон.

У Фотоконкурсі можуть брати участь усі бажаючі, незалежно від віку, статі.

Зміст фотографії повинен відповідати завданій тематиці та бути зроблений не раніше 2017 року (з часу створення Станишівської ОТГ).

Конкурсні фотороботи надсилати на електронну адресу – vid.kulturu@gmail.com до 15 липня.

Фотографії можуть бути як у кольоровому, так і у чорно-білому виконанні, без оформлення (без рамок, надписів, дати тощо).

Учасник може подати на Фотоконкурс не більше трьох авторських робіт формату JPEG розміром не менше, ніж 2400×3600 пікселів.

Колаж та комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

Оголошення результатів Фотоконкурсу відбудеться в День Станишівської ОТГ – 18 липня 2020. Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та отримають від Станишівської сільської ради подарунки і календар на 2021 рік з фото переможців.

Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу визначається додатково головою конкурсного комітету з визначення переможців. Найкращі фотознімки ляжуть в основу календаря громади на 2021 рік.

Роботи переможців залишаться в архіві Фотоконкурсу з метою їх подальшого використання в проведенні виставок, виданні інформаційних та рекламних матеріалів про Станишівську ОТГ.

ПОЛОЖЕННЯ

про дистанційний фотоконкурс серед мешканців

Станишівської громади  «Краса мого рідного краю»

присвяченому Дню Станишівської ОТГ

  1. Дистанційний фотоконкурс «Краса мого рідного краю» (далі – Конкурс) проводиться серед мешканців Станишівської громади з нагоди відзначення Дня Станишівської ОТГ.
  2. Засновник Конкурсу – відділ культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради.
  3. Проведення Конкурсу забезпечує відділ культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради за рахунок коштів сільської ради.
  4. До участі у Конкурсі запрошуються всі бажаючі, які захоплюються фотографією, є мешканцями Станишівської громади та досягли 16-річного віку і прагнуть, щоб їхні роботи побачили та оцінили.
  5. Метою Конкурсу є відзначення та популяризація Станишівської громади (її пам’яток архітектури, культури, традицій, природного багатства людей). Конкурс має підкреслити унікальну ідентичність мешканців Станишівської громади та активізувати громадян до розвитку громади та вирішення спільних проблем.
  6. Найкращі фотознімки ляжуть в основу календаря громади на 2021 рік.
  7. Кінцевий термін подачі заявок – до 15 липня 2020 року.
  8. Бажаючі взяти участь у Конкурсі, повинні подати цифрову версію знімків на Email: vid.kulturu@gmail.com
  9. Обов’язкова умова конкурсу – роботи мають бути авторськими і повинні відображати в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою є мешканці в життєдіяльності громади. На фотографіях обов’язково має бути видно визначні архітектурні та інші споруди, будинки, вулиці, які ідентифікують громаду, краєвиди, мальовничі місця.
  10. Техвимоги до фото:
  • фотографії повинні бути зроблені на території Станишівської громади з 2017 року до сьогодення. Отримані фото з місць розташування поза межами Станишівської громади, будуть дискваліфіковані (як і зображення з низькою роздільною здатністю (розширенням), які не можуть бути відтворені у друкованих матеріалах);
  • фотографії можуть бути зроблені на будь-яку камеру чи телефон, форматом А3 (297*420 мм = 2970*4200 пікселів);
  • учасник має право подати тільки три фото.
    1. Колаж та комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.
  1. Права Засновника:
  • користуватись фотографіями, що подані учасником (учасниками);
  • учасники надають засновнику безстроковий дозвіл на відтворення та розповсюдження фотографій, поданих будь-яким способом включаючи, друкованими оголошеннями, листівками, плакатами, книгами, брошурами, телевізійними програмами, веб-сайтами та платформами у соціальних мережах;
  • використовувати фотографії в Інтернеті та в соціальних мережах, щоб сприяти їх популяризації та досягти поставленої мети Конкурсу.

12. Визначення переможця – учасники та запрошенні гості ознайомляться з роботами в цифровому вигляді і визначать п’ять найкращих робіт шляхом голосування заснованих на наступних критеріях:

  • Креативність;
  • Фотографічна якість;
  • Справжність/непідробність змісту.

13. Нагородження переможців Конкурсу – переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та отримають від Станишівської сільської ради подарунки і календар на 2021 рік з фото переможців.

14. Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу визначається додатково головою конкурсного комітету з визначення переможців.

15. Роботи подаються до 15 липня 2020 року включно на електронну адресу відділу культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту Станишівської сільської ради: vid.kulturu@gmail.com.

16. Контактна особа: Талько Наталія Олександрівна,  тел.  0978469639 або звертатися за електронною адресою: vid.kulturu@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь