Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здійснено об’їзд-перевірку готовності закладів комунальної власності до нового навчального року та опалювального сезону в Станишівській ОТГ

Дата: 04.09.2020 15:12
Кількість переглядів: 1020

Напередодні 1 вересня робоча група  Станишівської сільської ради на чолі із сільським головою Юрієм Матвійчуком  здійснили об’їзд-перевірку готовності закладів комунальної власності до нового навчального року та опалювального сезону.

 

Усі заклади освіти готові до роботи та прийому дітей в умовах адаптивного карантину. У всіх закладах проведено поточні ремонти приміщень, а в Ліщинській ЗОШ, Станишівській ЗОШ, Пісківській ЗОШ – капітальний ремонт внутрішніх приміщень, харчоблоків та обідніх залів. Котельні забезпечені дровами та готові до опалювального сезону.  Усі заклади забезпечені миючими, дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту. Продовжується будівництво Станишівського ЗДО «Малятко» та реконструкція Луківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Іде до завершення підготовка до відкриття нового приміщення Зарічанського ЗДО «Джерельце».

1 вересня 2020 року до навчання у школах приступили 844 учні, що на 40 учнів більше у порівнянні із 2019 роком, до закладів дошкільної освіти зараховано 223 дитини, що на 32 вихованці більше ніж у минулому році.

Для порівняння:

 

 

2020

2019

1 клас

102

88

Початкова школа

403

365

5-9 класи

382

360

10-11 класи

60

79

 

А також була здійснена перевірка закладів культури в яких здійснено капітальний ремонт: БК с. Ліщин, клуб с. Скоморохи. Тривають ремонтні роботи фасаду БК с. Піски та санвузлу БК с. Зарічани.

Окрім того перевірено стан готовності до опалювального сезону медичних установ Станишівської ОТГ: сіл Піски та Лука.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь