Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станишівка

Дата: 03.06.2017 16:25
Кількість переглядів: 722

КРАЇНА ДИТИНСТВА - КРАЇНА ВЕСЕЛКОВА
1 червня - День захисту дітей.
І сьогодні у багатьох країнах це свято відмічають масовими, розважальними і культурними заходами для дітей. Але День захисту дітей — це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини , щоб всі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.
В суботу 3 червня відбулося свято і в Станишівці біля Будинка культури на імпровізованій сцені, пройшов концерт за участю учасників художньої самодіяльності.

 Парад колясок, майстер-класи: "Аквагрим", "Зачіски-плетіння", "Декупаж", дитячий майданчик з атракціонами.

 Дружній  матч з волейболу, в якому команда-переможець отримала волейбольний м’яч,  турнір з  настольного тенісу , переможець Шеремета Вероніка отримала комплект для гри в теніс.

Дирекція БК Станишівка: висловлює подяку активним учасникам художньої самодіяльності за допомогу та участь у майстер-класах: Хоміч Дарині, Захарчук Вікторії, Олійнику Владиславу, Владзяновському Владиславу, Шеремета Веронікі, Гаврисюк Олександрі, Гарбузовій Катерині, Булдиско Анастасії, Гопанчук Віталіні, Сухоставець Христині.

Окрема та особлива подяка Голованчук Валентині за артистизм, креативність, ініціативність та художнє оформлення святкових декорацій.

В організації та проведені свята прийняли участь: завуч з виховної роботи Хлань Інга Іванівна, проведення майстер-класів: завідуюча ДНЗ Шибецька Ірина Костянтинівна, вихователь ДНЗ Карпунець Юлія, художній керівник БК Цимбалюк Наталія Миколаївна.

Щира подяка спонсорам  за  фінансову підтримку  дитячого свята: ТОВ «Айс-Тім» Губатюку Олегу Володимировичу за святковий сюрприз  (морозиво); ТОВ «ДКП «Житомирська фармацевтична фабрика»  Вишневському Ігорю Анатолійовичу за солодкий стіл та призи для учасників художньої самодіяльності; депутату Станишівської сільської ради Ляшуку Руслану Анатолійовичу за спортивні призи.

Весела ігрова програма з подарунками та приємними сюрпризами для дітей залишить незабутні  спогади про свято.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь