Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 листопада 2020 року в Будинку культури с. Станишівка відбувся захід на тему «Попередження та протидія насильству в сім’ї»

Дата: 27.11.2020 17:20
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з нагоди відзначення 25 листопада - Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками; 1 грудня - Всесвітнього дня боротьби із СНІДом; 2 грудня - Міжнародного дня боротьби за скасування рабства;10 грудня - Міжнародного дня прав людини.

Метою проведення акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, закладів освіти, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

26 листопада 2020 року в Будинку культури с. Станишівка відбувся захід на тему «Попередження та протидія насильству в сім’ї». Захід відбувся в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Для бесіди за круглим столом були запрошені молоді родини с. Станишівка та дільничний офіцер Житомирського районного відділу УМВС України в Житомирській області - Охмак Ольга Сергіївна. Під час спілкування піднімались питання проти насильства не тільки стосовно жінок, а й дітей, чоловіків та людей літнього віку. Також, дії щодо захисту прав людини та подолання домашнього насильства.

Даний захід був організований відділом культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту в особі Тетяни Харченко, яка являється координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Станишівської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Виконавчий комітет Станишівської сільської ради

Підготувала: Харченко Т.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь