Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станишівського сільського голову Юрія Матвійчука обрано членом правління Асоціації міст України.

Дата: 27.01.2021 21:16
Кількість переглядів: 2926

Фото без опису

  27 січня 2021 року на загальних зборах Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України -  Юрія МАТВІЙЧУКА Станишівського сільського голову було обрано членом правління АМУ. Станишівська громада  вже  більше 3 років являється членом Асоціації міст України. Неодноразово посадові особи громади приймали участь у різних заходах організованими АМУ в тому числі отримували підтримку у процесі об’єднання, становлення, роботи, формування бюджету, розробки стратегії розвитку та у інших питаннях.

    Також було переобрано Голову Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України Сергія СУХОМЛИНА, який відповідно до норм Статуту асоціації, також буде членом АМУ.

Асоціація міст України створена в 1992 році. Нині АМУ має статус Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування і об'єднує та представляє інтереси 909 територіальних громад, в тому числі – 33 територіальні громади Житомирщини.

Регіональні відділення Асоціації діють в усіх областях. У структурі АМУ працюють 15 фахових секцій, зокрема освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, соціального захисту, земельних ресурсів, фінансистів, тощо.

За чверть століття Асоціація зросла у найавторитетнішу в Україні недержавну організацію, що представляє позицію та захищає права місцевого самоврядування, веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях.

Представники АМУ на постійній основі беруть участь у засіданнях Уряду та Урядових комітетів із правом дорадчого голосу у питаннях, що стосуються місцевого самоврядування.

Асоціація міст України є активним учасником розробки та реалізації реформи місцевого самоврядування. Представники АМУ залучені до розробки законодавчого підґрунтя проведення децентралізації фінансів та владних повноважень, секторальних реформ. Асоціація надає консультативну та методичну підтримку практичної реалізації законодавства про добровільне об’єднання територіальних громад.

Прийміть найщиріші вітання, Юрій Вікторович, з нагоди Вашого обрання членом правління Асоціації міст України!

    Переконані, що Ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів громад  та нашої держави.

Виконком сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Інформація використана з публікацій Офіційної сторінки Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь