Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про необхідність укладення договору про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів

Дата: 01.03.2021 16:22
Кількість переглядів: 2108

Фото без описуСтанишівська сільська рада повідомляє суб’єктів підприємницької діяльності, власників об’єктів житлової нерухомості, населення Станишівської сільської ради про необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.

Відповідно до частини 2 статті 351 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів.

Одночасно повідомляємо, що відповідно до рішення Станишівської сільської  ради № 212 від 11 лютого 2021 року «Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Станишівської сільської ради» виконавцем послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території громади з 01.03.2021 року визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «Ґрін Бін Україна» (вул. Селецька, 33, м. Житомир, 10009, тел. 097-202-20-25, 0412-44-71-76). Відповідальною особою від надавача послуг буде проведено роботу з населенням з приводу укладання договорів на вивіз ТПВ.

Тому, виконком Станишівської сільської ради попереджає юридичних та фізичних осіб населених пунктів Станишівської сільської ради щодо необхідності терміново укласти договори із надавачем послуг на вивіз твердих побутових відходів.

Наголошуємо, відсутність у фізичної особи, юридичної особи, підприємця договору на вивезення побутових відходів є порушенням Законів України «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою та громадського порядку території населених пунктів Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, а також тягне за собою адміністративну відповідальність. 

Відповідно до статті 152 Кодексу України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850 грн.)  до ста (1700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Виконавчий комітет Станишівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь