Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма підтримки жінок задля збереження здоров’я матері та дитини

Дата: 12.03.2021 16:25
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

Відповідно до звернення МБФ «Місія в Україну», виконком Станишівської сільської ради оприлюднює інформацію про дану організацію  та її діяльність. Висловлюємо подяку за відкритість та готовність до співпраці для досягнення однієї із важливих цілей - привернення уваги українців до питань збереження репродуктивного здоров’я та народження бажаних і здорових дітей.

 МФБ «Місія в Україну» -  це міжнародний благодійний фонд, який був заснований у 1998 році. Центральний офіс розміщений в м. Житомир, по вул. Старовільська, 29. Наші відділення розташовані і працюють майже в усіх районах Житомирської області.

Протягом багатьох років МБФ «Місія в Україну» за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації та міської ради, спільно з відділами охорони здоров’я, науки та освіти, управлінням культури і туризму впроваджує програму підтримки жінок задля збереження здоров’я матері та дитини.

В умовах карантину завдяки сучасним сервісам для проведення відео конференцій відбуваються зустрічі з педагогічними колективами шкільних та дошкільних навчальних закладів з метою роз´яснювальної та профілактичної роботи щодо запобігання та усунення кризової ситуації, яка пов’язана із ризикованими типами поведінки серед молоді, а також поширенню інформації щодо надання безкоштовних послуг МБФ «Місія в Україну».

Однією з послуг є безкоштовний анонімний тест на вагітність. Кожна жінка, не зважаючи на вік, соц. статус та віросповідання може завітати до нас, щоб отримати цю послугу, а також консультацію висококваліфікованих спеціалістів щодо внутрішньоутробного розвитку дитини, інформацію про процедуру проведення переривання вагітності, а саме про можливі фізичні і емоційні наслідки аборту, підтримку жінок в кризовій ситуації, яка пов'язана із вагітністю.

 Часто жінки  вбачають аборт єдиним виходом з кризової ситуації, незважаючи на його наслідки. Для багатьох тиск обставин сильніший за бажання мати дитину. Тож ми допомагаємо жінці розглянути різні виходи з кризової ситуації та обрати найкращий для неї варіант.

Наша команда складається із співробітників та волонтерів, які проживають кожну історію із нашими підопічними, разом з жінками радіють, плачуть, навчаються і роблять кроки віри і надії, що кризова ситуація, пов’язана із незапланованою вагітністю є тимчасовою, а життя – то є найдорожчий подарунок. Саме тому, крок за кроком, ми йдемо до мети усвідомлення нашими підопічними одвічних цінностей життя і щиро віримо, що кожна розмова, зустріч, чаювання або прогулянка буде особливою сходинкою, що буде змінювати життя родин на краще.

Будь-яку проблему краще попередити, аніж вирішувати у кризі, тому ми пропонуємо консультації щодо планування сім'ї, побудови міцних стосунків між подружжям та проводимо профілактичні бесіди з молоддю з метою попередження небажаної вагітності та уникання ризиків для здоров'я.

Наші телефони: м. Житомир: 0674100529, 0631483086, м. Бердичів: 0984649023, 0934549023. Звертайтесь! Будемо раді вам допомогти!

                                                                                      МБФ «Місія в Україну»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь