Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 березня 2021 року на території Станишівської сільської ради було організовано та проведено навчання з мобілізаційної підготовки

Дата: 16.03.2021 21:13
Кількість переглядів: 2765

16 березня 2021 року на території Станишівської сільської ради було організовано та проведено навчання з мобілізаційної підготовки. Розпочалися навчання о 06.00 ранку з оголошення тривоги «Повітря». В навчанні були задіяні працівники сільської ради, медицини, освіти, культури. Відповідно до розпорядження було оповіщено 17 військовозобов’язаних та 12 осіб доставлено до умовного «військомату». Також в ході даного навчання були надані завдання та виконані заходи  з цивільного захисту населення.  Начальником пункту управління Матвійчук Ю.В. було перевірено виконання команд та задач з мобілізації та цивільного захисту з виїздом до елементів пунктів збору.  Також було проведено конкурс на укомплектування «Тривожної валізи» в якому перемогли Климчук Б.П. та Савенко Н.Г.  Закінчилися навчання нагородженнями грамотами за активну участь та виконання доручень з мобілізаційного навчання Борисову І.О., Паламарчука С.В., Костенко А.В. та вручення подяк прибувшим військовозобов’язаним.

Висловлюємо подяку військовозобов'язаним та всім хто був залучений та приймав активну участь у навчанні з мобілізаційної підготовки на території Станишівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь