Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Станишівської сільської ради «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Станишівської сільськ

Дата: 28.04.2021 16:47
Кількість переглядів: 398

Проект рішення Станишівської сільської ради «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Станишівської сільської ради» розроблено фінансовим відділом  Станишівської сільської ради. Основною метою прийняття регуляторного акта є врегулювання правовідносин між органами місцевого самоврядування, органами державної фіскальної служби, громадянами та суб’єктами оподаткування в процесі нарахування та сплати туристичного збору з ціллю поповнення дохідної частини бюджету територіальної громади для фінансування місцевих бюджетних програм і розвиток соціальної інфраструктури громади.

Проект регуляторного акта і аналіз регуляторного впливу до нього розміщено  за  наступним посиланням «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Станишівської сільської ради».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проекту регуляторного  акта за адресою: с. Станишівка, вул. Кооперативна, 3, тел. 52-86-40 - виконавчий Станишівської сільської ради та на електронну скриньку stansilrada@ukr.net. Пропозиції та зауваження приймаються протягом 1 місяця з дати опублікування даного повідомлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь