Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРША РІЧНИЦЯ ЗАПРОВАДЖЕННЯ БЕЗОПЛАТНИХ ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЙ

Дата: 21.05.2021 15:14
Кількість переглядів: 1044

Фото без опису19 травня 2021 одразу декілька жителів Станишівської ОТГ (див. фото) скористалися можливостями онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса», а саме без виїзду до Житомира, безпосередньо в приміщенні ЦНАПу, швидко, якісно та абсолютно безоплатно поспілкувалися із нотаріусом Віктором Доброльожею. Сеанс відеоконференції забезпечувала керівник відділу «ЦНАП» Олена Опанасюк

Варто відмітити, що соціально-орієнтований проект із надання безоплатної правової допомоги населенню громади триває вже рік: його було започатковано 03 червня минулого року, відповідно до розпорядження сільського голови Юрія Матвійчука від 15.05.2020 за № 92 «Про запровадження онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса». Активну участь у реалізації цього важливого проекту взяли керуюча справами виконкому Людмила Голубович, спеціаліст із програмно-технічного забезпечення комп’ютерних систем та мереж Богдан Климчук та працівники ЦНАПу Тетяна Заставна, Олена Опанасюк, котрі проводять попередній запис бажаючих скористатися даною послугою (т.094-824-98-14), встановлюють відеозв’язок, забезпечують відвідувачів необхідними пам’ятками та, за потреби, надають допомогу відвідувачам в отриманні первинної безоплатної правової допомоги із використанням сервісу в додатку Zoom.

Нагадуємо, що всі охочі отримати дистанційну безоплатну юридичну консультацію (з питань спадкування та/або продажу чи дарування нерухомості) можуть це зробити кожної СЕРЕДИ з 09 до 10 години в адміністративному приміщенні сільської ради. Більш детальну інформацію можна отримати у відповідному старостаті чи безпосередньо у сільській раді. Послуга надається за умови дотримання протиепідемічних заходів (особам без ознак захворювання та за наявності маски/респиратора).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь