Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримки багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року

Дата: 10.08.2021 14:53
Кількість переглядів: 826

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 04 серпня 2021 р. № 803
Київ
Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей
З метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей Кабінет Міністрів України  постановляє:

1. Запровадити у 2021 році виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину.

2. Затвердити Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, що додається.

3. Установити, що виплата одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року здійснюється Міністерством соціальної політики за рахунок коштів бюджетної програми 2501030 “Виплата деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата послуг окремим категоріям населення”.

4. Внести до пункту 4  Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплати послуг окремим категоріям населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р. № 1101 “Деякі питання виплати державної соціальної допомоги” (Офіційний вісник України, 2020 р., № 4, ст. 210, № 35, ст. 1165; 2021 р., № 13, ст. 545), зміну, що додається.

        Прем’єр-міністр України                                   Д. ШМИГАЛЬ

ПОРЯДОК
виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року
1. Цей Порядок визначає механізм виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року (далі — одноразова грошова допомога) одержувачам державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей.
2. Витрати на виплату одноразової грошової допомоги відшкодовуються за рахунок коштів державного бюджету.
3. Одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.
4. Одноразова грошова допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6—18 років (включно).
5. Одноразова грошова допомога надається у розмірі 2 000 гривень на кожну дитину.
14. Виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.
15. Розмір одноразової грошової допомоги не включається під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь