Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Станишівської громади, згідно з «Правилами надання послуг з поводження з побутовими відходами» повідомляємо

Дата: 20.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 984

Шановні мешканці Станишівської громади, згідно з «Правилами надання послуг з поводження з побутовими відходами» повідомляємо Вам, що :

Відповідно до рішення 5-ї сесії 8-го скликання Станишівської сільської ради від 11.02.2021 року № 212 «Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Станишівської сільської ради» виконавцем послуг з поводження з твердими побутовими відходами визначено ТОВ «Ґрін Бін Україна».

З 01 березня 2021 року ТОВ «Ґрін Бін Україна» регулярно вивозить тверді побутові відходи з населених пунктів нашої громади. Проте на майданчиках для збору сміття та біля контейнерів все частіше накопичуються великогабаритні та ремонтні відходи, які категорично забороняється скидати у контейнери із побутовим сміттям та біля них.

Великогабаритні відходи – тверді відходи, розміри яких перевищують 50*50*50 сантиметрів, що не дає змоги розмістити їх у контейнерах об’ємом до 1,1 куб. метра;

Ремонтні відходи- залишки речовин, матеріалів, предметів, виробів, що утворилися під час проведення у житловому будинку, окремій квартирі, будинку громадського призначення капітального чи поточного ремонту чи перепланування, переобладнання, прибудови тощо;

а тому розміщувати їх на контейнерних майданчиках ЗАБОРОНЕНО*!!!!!

Штраф за розміщення ремонтних відходів у баках для твердих побутових та великогабаритних відходів біля баків становить 1700 грн, відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні жителі Станишівської ТГ, давайте разом дбати і, саме головне, боротись за чистоту рідної громади, дотримуватись Правил благоустрою самим та навчати інших. Лише таким чином ми забезпечимо чистоту і порядок у громаді, а, отже, і якість комфортного проживання!

 

*Додатково інформуємо, що ТОВ «Ґрін Бін Україна» надає послуги по вивезенню великогабаритних та ремонтних відходів.

Контактні номери телефону:

(0412) 44-71-76,

(097) 202-20-25,

(0800) 35-05-12

greenbeanzt@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь