Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Центрі надання адміністративних послуг Станишівської громади відновлено онлайн-послугу «Безоплатна консультація нотаріуса»

Дата: 12.01.2022 16:22
Кількість переглядів: 595

В зв’язку з карантинними обмеженнями, які діяли в «червоній зоні», протягом декількох місяців прийом громадян був обмежений. Відповідно і дистанційне консультування в режимі онлайн з приміщення ЦНАПу не проводилось.

Враховуючи покращення епідеміологічної ситуації в громаді, збільшенні попиту мешканців громади на отримання безоплатних консультацій в частині оформлення спадщини, посвідчення заповіту або довіреності, відчуження майна тощо, з 12.01.2022 року відновлено в приміщенні ЦНАП надання онлайн-послуги «Безоплатна консультація нотаріуса».

Так, зокрема, жительки села Бистрі, без виїзду до Житомира, безпосередньо в приміщенні сільської ради, швидко, якісно та абсолютно БЕЗоплатно поспілкувалися із нотаріусом із питань успадкування частини приватизованого житла, з метою його подальшого дарування. Сеанс відеоконференції із використанням технології Zoom забезпечувала адміністратор ЦНАПу Тетяна Заставна.

В подальшому, щосереди з 9.00 до 10.00 години, відповідно до попереднього запису, будуть проводитись онлайн-консультації приватним нотаріусом Доброльожою В.В. при взаємодії з адміністратором ЦНАПу.

Попередній запис можна здійснити за телефоном 0976297217, або безпосередньо в адміністративному приміщенні Станишівської сільської ради за адресою: с. Станишівка, вул. Кооперативна, 3, кабінет № 1.

Послуга надається за умови дотримання протиепідемічних заходів (особам без ознак захворювання та за наявності маски/респиратора).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь