Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 07:37
Кількість переглядів: 1339

Фото без опису

Шановні освітяни, дорогі учні  та батьки!

Щиро вітаємо Вас з Днем знань і початком нового навчального року. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час, але навіть під час війни діти продовжують навчатися та отримувати знання.

Перше вересня – це всенародне свято, яке об’єднує школярів,  педагогів і батьків. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого дорослого життя.

Але найособливішим, цей день є насамперед для першокласників, які за руку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи.

Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи.!

Також вітаємо одинадцятикласників. Сьогоднішнє свято – це мірило Вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень.

Бажаємо Вам, щоб крім випробувань, цей навчальний рік приніс вам і приємні спогади про шкільну дружбу, веселі розваги та конкурси, про рідну школу.

У День знань також висловлюємо особливу подяку педагогам. Ваша професія шляхетна і надзвичайно важлива. Адже Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Незважаючи на важкі часи, ви гідно виконуєте свою місію – виховуєте майбутнє покоління українців. Дякуємо за вашу щоденну самовіддану працю та  розуміння.

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Й нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!

                                                           Фото без опису            

     Виконком сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь