Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської  області у зимовий період 2022-2023 рр.

Дата: 29.11.2022 10:33
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

З метою забезпечення охорони та створення сприятливих умов для природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області, з  01 листопада 2022 року встановлюється  заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської  області у зимовий період 2022-2023 рр.

Разом з тим, риболовля у заборонений період дозволена на ділянках для любительського рибальства за межами зимувальних ям. При цьому, любительський лов риби дозволяється зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння із гачком не більше № 10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування, а також тих, що закріпленні за громадськими об’єднаннями не повинна перевищувати п’яти на рибалку, а на водоймах, де впроваджено платне рибальство – не більше десяти на одну особу.

Нагадуємо, що за недотримання зазначених норм передбачена адміністративна відповідальність у виді штрафів за ч. 3, 4 ст. 85 КУпАП.

Крім штрафу, нараховуються збитки за кожну незаконно виловлену рибину. Наприклад: карась – 1581 грн; окунь – 3162 грн; краснопірка – 1564 грн; лин – 1598 грн; лящ – 1649 грн; плоскирка – 1564 грн; щука – 3468 грн; судак – 3587 грн; сом – 5117 грн; раки – 3332 грн.

У разі виявлення порушень вимог даних наказів, незаконного вилову водних біоресурсів, а також їх загибелі  просимо повідомляти про порушення на «гарячу лінію» Житомирського рибоохоронного патруля за номером: (067) 414-60-74.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь