Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території земельної ділянки»документації «Детального плану території земельної ділянки»

Дата: 02.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 570

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території земельної ділянки»

 

              Повідомляється про проведення процедури громадських слухань та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації «Детальний план території земельної ділянки, площею 8,000 га, яка перебуває у їх власності, кадастровий номер 1822084700:01:000:0371, розташована за межами населених пунктів (с. Лука) Станишівської територіальної громади»  зі звітом про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки у складі проекту, який розроблено з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з для ведення особистого селянського господарства на  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами( для видобування пісків, суглинків) в межах дії спеціального дозволу користування надрами №6606 від 31.12.2021р.

Розробник –ТОВ « Строитель»

Замовник – Станишівська сільська рада

Фінансування розроблення детального плану території здійснюється за рахунок                          ТОВ « АРЕНА РЕСУРС» .

              Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо безпосередньо в приміщенні Станишівської сільської ради (12430, Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Станишівка,                                    вул. Кооперативна, буд. 3) або на офіційному веб-сайті Станишівської сільської ради за посиланням:  https://stanyshivska-gromada.gov.ua/

             Пропозиції  та зауваження до проекту містобудівної документації та звіту про                       стратегічну екологічну оцінку приймаються з «23» лютого 2023 р. по «24» березня 2023 р. в приміщенні Станишівської сільської ради  за адресою: : 12430, Житомирська обл., Житомирський  р-н, с. Станишівка, вул. Кооперативна, буд. 3

тел. :   (0412) 43-42-11, моб. 097-684-55-14.  е-mail:  stansilrada@ukr.net

у письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом та повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

            Щодо даного проекту відсутня необхідність проведення транскордонних консультацій.

            Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

            Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу земельних відносин та екології Станишівської с/р  Паламарчук Сергій Васильович.

   Громадські слухання проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться о 11.30 год. 24 березня 2023 р. в приміщенні старостату за адресою :

12433, Житомирська область,

 Житомирський район,

с. Лука,  вул. Генерала Вахнюка, 1

Луківський старостат Станишівської сільської ради.

 

Оголошення в газеті

Загальні дані

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь