Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 01 червня 2023 року при  закладах загальної середньої освіти  Станишівської громади почнуть функціонувати відпочинкові пришкільні табори

Дата: 19.05.2023 13:01
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

З 01 червня 2023 року на території Станишівської сільської ради  при  закладах загальної середньої освіти  відкриють свої двері відпочинкові пришкільні табори з шестигодинним перебуванням та організацією безкоштовного одноразового харчування (обідів) та мовні табори з трьохгодинним перебуванням.

 Відпочинковий  пришкільний табір буде функціонувати з 01.06.2023р. по 20.06.2023р., мовний табір  з 01.06.2023р. по 14.06.2023р.

Обсяг виділених коштів у 2023 році складає 375 000,00 грн  - відповідно до Програми відпочинку учнів закладів загальної середньої освіти Станишівської сільської ради в пришкільних таборах  на 2021-2025 роки,  затвердженої рішенням другої сесії восьмого скликання №47 від 22 грудня 2020 року.

З кожним роком кількість охочих відвідувати літні пришкільні табори зростає і цей рік не став винятком, адже після  перерви маємо чималу кількість бажаючих. У планах на цей рік різнопланові розваги для дітей - екскурсії, конкурси, фестиваль "Веселка", квести, флешмоби та спортивні змагання.

Мета мовних таборів -  створити відповідне мовне середовище , розвивати зацікавленість учнів до вивчення англійської мови, розвивати творчі здібності, підтримувати обдарованих дітей.

Надіємось, що учні  проведуть дозвілля весело, цікаво та зможуть реалізувати себе у творчих завданнях і отримати неймовірні враження та яскраві емоції !

Виконком сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь