Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ

Дата: 19.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

 

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ЛЮКСПРОМГАЗ (ТОВ " ЛЮКСПРОМГАЗ ").

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 39755730.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти суб’єкта господарювання: 10003, Житомирська обл., м. Житомир, вул. Покровська, буд. 48, тел. +38 068 399 42 71, e-mail: luksgaz@ukr.net

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 12430, Житомирська обл., с. Станишівка, вул. Шевченка, 134. 

Мета отримання дозволу на викиди: Дозвіл на викиди оформлюється у зв’язку зі змінами юридичних осіб.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: відповідно Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», дана планована діяльність не підпадає під категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): джерелами впливу на стан атмосферного повітря є :підземні та наземні резервуари зберігання бензину, дизельного пального та СВГ, ПРК заправки автотранспорта.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: Бензин (нафтовий, малосірчистий, в перерахунку на вуглець) - 0,044414 т/рік, Вуглеводні насичені С12-С19 (розчинник РПК-26511 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець - 0,001787 т/рік, Пропан – 0,184616 т/рік, Бутан – 0,276579 т/рік. 

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання, перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання, дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачається.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: Обсяги видів забруднюючих речовин не перевищують затверджені граничнодопустимі нормативи викидів, а викиди, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в місячний термін до Житомирської обласної військової адміністрації: 10014, Житомирська обл., м.Житомир, майдан ім.С.П.Корольова,1, (0412) 470857, e-mail: ztadm@apoda.zht.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь