Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ БУДУТЬ ЗАЛУЧЕНІ ДО ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ ОБ’ЄКТІВ

Дата: 21.09.2023 12:13
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

1. Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – комплекс гідротехнічних споруд (водоскидна споруда дамба №1), загальна площа 1,8 кв.м., що належать до комунальної власності Станишівської територіальної громади, які розташовані за межами с. Туровець Житомирського району Житомирської області.

2. Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – комплекс гідротехнічних споруд (водоскидна споруда дамба №2),  загальна площа 16,8 кв.м., що належать до комунальної власності Станишівської територіальної громади, які розташовані за межами с. Туровець Житомирського району Житомирської області.

3. Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – комплекс гідротехнічних споруд (водоскидна споруда дамба №3),   загальна площа 16,8 кв.м., що належать до комунальної власності Станишівської територіальної громади, які розташовані за межами с. Туровець Житомирського району Житомирської області.

 

Балансоутримувач об’єкта оцінки: Станишівська сільська рада

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для приватизації шляхом викупу орендарем із зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації.

Розмір земельної ділянки: інформація відсутня.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю: немає.

Платник робіт з оцінки: Станишівська сільська рада

Очікувана ціна надання послуг з оцінки майна, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця для оцінки нерухомого майна становить  4500 грн.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна):  22.09.2023 року

 Телефон замовника конкурсу: (0412) 55-85-05

Електронна адреса замовника конкурсу: stansilrada@ukr.net

 Замовник робіт з оцінки: Станишівська сільська рада

Звіт про оцінку майна має бути прошитий (прошнурований), пронумерований,  скріплений підписом та печаткою суб’єкта оціночної діяльності – суб’єкта  господарювання, який проводив оцінку.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами, внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України  20.02.2018 за  № 198/31650) (далі – Положення).

До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів  оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність  в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна  за напрямом 1 «Оцінки об’єктів у матеріальній формі»  та спеціалізацією  у межах  цього  напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Для зарахування балів згідно з Положенням  будуть враховуватися кваліфікаційні  свідоцтва ( кваліфікаційні документи) оцінювачів, які мають загальний стаж професійної діяльності не менше 3-х років (для оцінки нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них).

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсів) викладені у пунктах 5-10 розділу ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ, та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3 - 5 до Положення формами.

Будуть розглядатись пропозиції, в яких строк виконання робіт не перевищує 5 днів після отримання у повному обсязі необхідної інформації та інформації про об’єкт оцінки.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті до Станишівської сільської ради не пізніше ніж за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті потрібно  зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Конкурс відбудеться «06» жовтня 2023 року о 11.00 год.  за  адресою:                   с. Станишівка, вул. Кооперативна, 3

Документи  на  участь  у  конкурсі  приймаються до «02» жовтня 2023 року (включно). Телефон для довідок (0412) 55-85-05


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь