Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі Станишівської територіальної громади (Станишівський ліцей) 18 січня 2024 року були проведені загальні збори Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України.

Дата: 19.01.2024 13:14
Кількість переглядів: 1442

Фото без опису

На базі Станишівської територіальної громади (Станишівський ліцей) 18 січня 2024 року були проведені загальні збори Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України. Житомирське РВ АМУ об’єднує 44 територіальні громади області.

Фото без опису

В заході приймали участь: Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України; Сергій Сухомлин, Голова Житомирського РВ АМУ, Житомирський міський голова; Оксана Продан, радниця Голови Асоціації міст України; Тетяна Кухарська, виконавча директорка Житомирського РВ АМУ.

Фото без опису

Фото без опису

Юрій Матвійчук, Станишівський сільський голова гостинно зустрів колег Житомирщини і гостей зі столиці та побажав плідної роботи.

Фото без опису

Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України акцентував увагу присутніх на діяльності АМУ в умовах воєнного стану. Найактуальніші з них: наповнення та розподіл бюджетів громад; взаємодія з державними органами та міжнародними донорами; допомога ЗСУ тощо.

Фото без опису

 

Оксана Продан, радниця Голови Асоціації міст України зупинилася на питаннях законодавчих ініціатив з врахуванням потреб та поглядів територіальних громад; консультаційній допомозі; навчальних заходах; можливостях юридичного супроводу тощо.


Фото без опису

Тетяна Кухарська, виконавча директорка Житомирського РВ АМУ звітувала про роботу Житомирського РВ АМУ за 2023 рік та презентувала плани роботи на 2024 рік. Зупинилася на проблемних питаннях, які надходять до АМУ від голів територіальних громад Житомирщини.

Фото без опису

Сергій Сухомлин, Голова Житомирського РВ АМУ, Житомирський міський голова інформував присутніх про функціонування програми «Житомирський дрон», можливості для інших громад долучитися до участі в програмі. Також запропонував присутнім розглянути питання міжмуніципального співробітництва суміжних громад щодо відкриття та утримання реабілітаційних центрів для військових, учасників бойових дій.

Захід пройшов в конструктивному руслі, теплій та дружній атмосфері з амбітними планами в частині налагодження партнерських зв’язків для вирішення нагальних проблем сьогодення та згуртованого руху всіх до ПЕРЕМОГИ.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь