Станишівська територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українська Волонтерська Cлужба запрошує на уроки волонтерства

Дата: 14.03.2024 09:39
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Українська Волонтерська Cлужба — громадська організація, заснована у 2017 році. Наша мета — розвивати культуру волонтерства та взаємодопомоги в Україні. З початку повномасштабної російсько-української війни ми надаємо різнобічну підтримку та продовжуємо створювати можливості для волонтерського руху.

Волонтерство — це те, що допомагає нам, громадянам, змінювати країну зсередини та власноруч творити майбутнє, втілюючи в життя мрію про успішну Україну, де кожен має рівні можливості й може брати участь у вирішенні соціальних проблем. Завдяки волонтерству кожен може докласти зусиль для наближення перемоги та допомогти тим, хто цього потребує.

Саме тому ми підтримуємо, навчаємо та об’єднуємо волонтерів з організаціями, яким потрібна допомога. Ми завжди поряд, щоб бути опорою та підтримкою для тих, хто дбає про інших.

ВІЗІЯ

Ми прагнемо створити Україну, у якій кожна людина — незалежно від віку, статі, соціального статусу, культурного чи етнічного походження — може реалізувати себе в допомозі іншим.

Школа волонтерства — дводенна навчальна програма для тих, хто прагне знайти свій шлях у волонтерстві та стати частиною волонтерської спільноти свого населеного пункту чи громади.

Це старт на шляху до творення змін у суспільстві. Під час навчання учасники дізнаються про історію волонтерського руху у світі та в Україні, позбудуться стереотипів щодо волонтерства, а також отримають свій перший досвід участі у волонтерській акції!.

ХОЧЕТЕ СТАТИ ОРГАНІЗАТОРОМ ШКОЛИ ВОЛОНТЕРСТВА?

Якщо ви маєте натхнення та бажання, аби організувати школу у своєму місті, ми будемо дуже раді співпрацювати з вами! Наша команда радо забезпечить подію усіма методичними матеріалами, запросить експертних тренерів та підготує матеріали для промоції.

  •  

    Крок 1. Заповніть реєстраційну форму.

  •  

    Крок 2. Після заповнення форми наша команда звʼяжеться з вами, та ми заплануємо зустріч, аби обговорити всі деталі.

  •  

    Крок 3. Спільно готуємо подію та збираємо учасників.

Стати організатором

ШКОЛА ВОЛОНТЕРСТВА — ЦЕ

  • Фото без опису

    Динамічне навчання: тренери відкрито діляться своїми знаннями та досвідом у сфері волонтерства. Учасники отримають цінні інсайти та практичні поради, які допоможуть їм стати успішними волонтерами. 

  • Фото без опису

    Розвиток навичок: учасники вдосконалюють важливі вміння, такі як комунікація, організація волонтерських акцій, робота в команді та багато інших.

  • Фото без опису

    Досвід волонтерства: під час навчання учасники беруть участь у волонтерських заходах спільно з місцевими організаціями та фондами. Кожна волонтерська акція — унікальна.

  • Фото без опису

    Побудова спільноти: школа волонтерства — це чудова можливість зустрітися з іншими молодими людьми, які прагнуть долучатися до добрих справ. Тут можна побудувати цінні зв'язки, знайти натхнення та однодумців, з якими буде легко розпочати власний проєкт.

  

ХОЧЕТЕ ПОТРАПИТИ НА НАВЧАННЯ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь